Grijs Haar Kapsels

Is grijs haar lelijk? De antwoord is nee...........Mooi grijs is niet lelijk… Grijs haar kan juist heel mooi zijn op zowel vrouwen als mannen. Er zijn vrouwen en mannen die mooi en natuurlijk grijs haar willen hebben maar hebben het geduld niet om te wachten op de leeftijd waarop dit mogelijk zal zijn. Sommige mensen […]

Grijs Haar Kapsel

Grijs Haar Kapsel

Is grijs haar lelijk? De antwoord is nee………..Mooi grijs is niet lelijk… Grijs haar kan juist heel mooi zijn op zowel vrouwen als mannen. Er zijn vrouwen en mannen die mooi en natuurlijk grijs haar willen hebben maar hebben het geduld niet om te wachten op de leeftijd waarop dit mogelijk zal zijn. Sommige mensen vragen kappers om hun haar grijs te kleuren of te maken. Feit is dat het niet mogelijk is voor kappers om haar grijs te maken maar ze kunnen het wel grijs kleuren. Als je natuurlijke grijs haar heeft of als uw haar grijs gekleurd is, moet het heel goed verzorgd worden anders is het niet mooi. Verzorging van het haar is belangrijk voor iedereen, maar oudere vrouwen hebben vaker met droog haar te maken, dan jongere. Voor oudere vrouwen is het een goed idee om wekelijks een diepe, verzorgende behandeling aan het haar te geven, zodat het vochtgehalte goed op peil blijft. Je kunt ook shampoos en uitspoelbare conditioners gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor extra vochtbescherming, zeker als je je haar in model brengt met iets heets zoals een haarkrultang.

Je haar verliest aan elasticiteit naarmate je ouder wordt. Een maandelijks proteine haarmasker kan je haar versterken en je kan het makkelijker in model brengen en houden. Door een anti-kroes serum te gebruiken, kun je de schublaag van het haar gladder maken, en op die manier vocht en proteïne verlies voorkomen. De meeste shampoos en cremespoelingen hebben tegenwoordig «zacht en glad» formules, die helpen de schublaag te sluiten en zo het haar zijdeachtig en glanzend te maken.

Tips om Grijs Haar te Verzorgen

– Grijs haar kan snel vergelen, door invloeden van buitenaf. Dit voorkom je door het haar te wassen met een goede zilvershampoo die je bij iedere kapsalon kunt kopen.

– Om het haar nog mooier te voorzien van een zilveren gloed, kun je ook bij de kapper een zilverspoeling laten zetten, dit elimineert het gele nog meer en zorgt dat het langer wegblijft.

– Ben je grijs en vind je het te licht geworden, dan is het mooi om donkere lowlights in je vroegere kleur er door heen te laten zetten. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld er 5 of 10 jaar terug in de tijd gaat, wat betreft het grijspercentage dan.

– Wil je toch fashion grijs (mooie matte blonde kleur), dan is het natuurlijk wel mogelijk om dit bij je kapper te laten doen. Neem wel even de tijd hiervoor, want de kapper moet wel eerst je haar ontkleuren en daarna inkleuren. Een hele klus, maar het resultaat is hip jong en erg van nu!

Man Met Grijs Haar Kapsel

Man Met Grijs Haar Kapsel

Er zijn veel vrouwen die hun grijze haartint mooi vinden, speciaal degenen die meer zilver of sneeuwwit haar hebben, wat bij sommige types heel mooi staat. Maar een veel gehoorde klacht bij vrouwen met grijs haar is, dat het haar er «saai», «glansloos» en «vergeeld» uitziet, veroorzaakt door milieu factoren, opgebouwde producten, medicijnen en diëten. De oplossing voor dit probleem is om shampoos en cremespoelingen te gebruiken die zijn gemaakt om het haar op te lichten en het gelige te doen verdwijnen. Deze producten gebruiken reinigende polijstmiddelenen en chemicalien, die resten verwijderen en de vuile tint neutraliseren. Het resultaat is zilver haar dat letterlijk spettert.

Celebs Grijs Haar Kapsel

Celebs Grijs Haar Kapsel

Zijn Celebs Bang voor Grijs Haren?

Grijze haren zijn bij de celebs helemaal hot. Ondanks dat zijn meer dan de helft van de mannen bang om hun oorspronkelijke haarkleur te verliezen. Op vijfenveertigjarige leeftijd zet de paniek voor deze verandering dan ook behoorlijk in. Ruim veertig procent zegt bang te zijn voor dunner wordend haar of haarverlies en dit is daardoor de tweedegrote angst van mannen. Ongewenst haar hield 38 procent van de respondenten wakker.Naast alle haarangsten is 37% bang voor overgewicht en drie op de tien voor gele tanden. Toch zouden mannenmeer vrede hebben met hun uiterlijke veranderingen dan vrouwen.

U kunt meer lezen over grijs haar kapsel door te klikken op de volgende links.

Link 1: http://www.kapsels.net/haarvragen/kortgrijshaar.htm

Link 2:http://beauty.plein.nl/weblog/?id=340278

Link 3:http://www.elle.nl/beauty/trends/Kapsels/Kapseltrend-grijs-haar

Image 1: http://www.beauty-and-the-bath.com

Image 2: http://www.menshair.about.com

Image 3: http://www.starhairstyles2011.com

4.80 / 5
4.80 - 128 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar