Gekke Kapsels

Oke, ik weet dat er waarschijnlijk nog meer gekker kapsels zijn die gedragen zijn geworden in het verleden door veel beroemdheden maar deze zijn echter degenen die het meest opviel voor mij door de jaren heen en ik wil ze graag met jullie delen hier op haarkapsels.org. Sommige van deze beroemdheden zijn mijn persoonlijke favorieten, […]

Oke, ik weet dat er waarschijnlijk nog meer gekker kapsels zijn die gedragen zijn geworden in het verleden door veel beroemdheden maar deze zijn echter degenen die het meest opviel voor mij door de jaren heen en ik wil ze graag met jullie delen hier op haarkapsels.org. Sommige van deze beroemdheden zijn mijn persoonlijke favorieten, terwijl anderen … niet zo veel. Alhoewel hebben ze allemaal redelijk unieke kapsels. Ik hoop dat jullie allemaal mijn selectie van de top gekke kapsels genieten. Inspiratie voor u? Mischien wel, mischien niet!!!!

Ik denk dat Lady Gaga heel bekend is in de samenleven. Om eerlijk te zijn, ben ik niet echt v een fan van haar, maar ze heeft wel een uniek gevoel voor mode, en ze is helemaal de entertainer, vandaar haar vermelding. Van al haar gekke kapsels is dit kapsel het gekste wat mij betreft.

Mt. T is heel bekend voor zijn rol in het film Rocky 3. Het merk kapsel voor Mr. T was altijd zijn gepatenteerde mohawk. Serieus, niemand kon de Mohawk beter dragen dat Mr. T. Hij is heel bekend voor zijn zegje, ‘ik heb medelijden met degenen die de kracht van de Mohawk niet kent! »

Ik weet dat dit niet zijn normale kapsel is maar het kapsel van zijn karakter «Wolverine». Ik moet wel zeggen dat hij het netjes draagt. Ik zal eerlijk zijn, wanneer de eerste ‘X-Men’ film uitkwam, was ik een beetje sceptisch als mensen Wolverine’s kapsel leuk zouden vinden maar ik schrok heerl erg toen ik zag dat mannen naar de kapper gingen om hun haar te laten knippen als Wolverine.

Gekke Kapsels
4.40 / 5
4.40 - 40 Votos

También te puede interesar