Emo Mode voor hem en haar

Emo mode en kapsels zijn veranderd door de jaren heen. Hoewel er enkele fundamentele generalisaties zijn over de hele linie is de emo mode-stijl veranderd van een mooie strakke jurk naar een ​​veel meer ontspannen stijl die een verscheidenheid van verschillende elementen omvat. Het is nog steeds een populaire emo trend om hun haar zo recht […]

Emo mode en kapsels zijn veranderd door de jaren heen. Hoewel er enkele fundamentele generalisaties zijn over de hele linie is de emo mode-stijl veranderd van een mooie strakke jurk naar een ​​veel meer ontspannen stijl die een verscheidenheid van verschillende elementen omvat.

Het is nog steeds een populaire emo trend om hun haar zo recht mogelijk te plat ijzeren. De dramatische zij band over een oog is niet meer een grote trend in de emo cultuur, hoewel velen hebben nog steeds lange banden die dwars over de ene kant van het gezicht gaan. Een paar extra kapsels zijn toegevoegd aan het repertoire van de mannen emo kapsels, zoals pieken aan de achterkant van het haar. De vrouwelijke emo kapsel is niet veel veranderd en hebben nog steeds de Elvira achtige uitstraling.

Terwijl veel emos hun haar nog zwart verven is het niet langer een vereiste voor de hardcore stijl. Er zijn veel emos die hun haar platina blond verven in plaats van zwart. De kleur van je haar maakt niet meer veel uit maar de manier waarop de haar gedragen word is nu meer van toepassing. De nieuwste hete vrouwelijke emo haar accessoire is multi-colored haar extenties. In feite, het kleuren van een deel van je haar met een radicale kleur is te trend geweest voor een heel lange tijd.

Strakke kleding is nog steeds erg veel in stijl met de emo cultuur, hoewel veel van ze hebben een meer moderne uitstraling genomen. Strepen zijn populair in de mode emo als sterren, harten, schedels, nautische sterren, en de mussen. Emo vrouwtjes dragen nu meer trendy mode in tegenstelling tot de originele vintage stijl.

Er is eigenlijk niet te zeggen over hoeveel  meer de emo mode-stijl zal evolueren. In tegenstelling tot vele andere mode-stijlen  de stabiliteit van de emo cultuur verandert naarmate de tijd verstrijkt. Sommigen denken dat het helemaal zal vervagen met de tijd. Totdat dat gebeurt zal het zeker interessant zijn om een ​​oogje te houden op de stijgende en dalende emo trends.

4.70 / 5
4.70 - 52 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar