Emo Kapsels

Emo is de benaming voor iemand die emotioneel is. Het is een levensstijl en een muziekgenre. Ben je een beetje depressief? alleen? Verlaten door je familie en vrienden? Verkeerd begrepen door de wereld? Als het zo is, en als je het fijn vind om je emoties te uiten door het luisteren naar muziek en/of het […]
Haarkapsels

Emo is de benaming voor iemand die emotioneel is. Het is een levensstijl en een muziekgenre. Ben je een beetje depressief? alleen? Verlaten door je familie en vrienden? Verkeerd begrepen door de wereld? Als het zo is, en als je het fijn vind om je emoties te uiten door het luisteren naar muziek en/of het schrijven van songteksten of poëzie, dan bestaat er een grote kans dat jij bent wat ze hedendaags Emo noemen. Het staat wel vast dat je er in je leven wel een keer mee te maken krijgt. Emo wordt  namelijk steeds breder en de emo invloeden zijn steeds vaker terug te vinden.

Grote kans dat je er in je leven wel een keer mee te maken krijgt. Expres of juist per ongeluk. Emo wordt steeds breder en de emo invloeden zijn steeds vaker terug te vinden in de hedendaagse haarmode en in de mainstream mode..

Emo kapsels

Emo kapsels hebben een enorme opkomst gemaakt sinds het begin van de eenentwintigste eeuw. Het is vooral via het internet populair geworden.

De Emo kapsels zijn vaak steil en hebben 1 lok die over het gezicht valt. Ook komt witblond met felle kleuren zoals roze vaak voor.

Emo kenmerkt zich door de invloeden van veel andere alternatieve stijlen. Het heeft iets weg van Grudge, Skate en Punk, De haardracht is door de donkere kleuren en de verhullende blessen en pony’s vooral Gothic.

Emo stijlen

Emo’s zijn ook weer verdeeld in verschillende stijlen.

Zo is er bijvoorbeeld:

  • de Indie-emo look (indie staat voor indepent),
  • de nerdy-emo look
  • de dressy-emo look.

Voor elke stijl weer wat anders maar over het algemeen zien alle emo’s er mager uit, met donkere kleding en met zwart geverfde haren. Piercings in het gezicht , donkere zware brillen, skinny jeans versleten converse schoenen en nog veel meer.

Er is geen duidelijk beeld wanneer emo eindigt en de «gewone» mode begint. Emo is in zijn diversiteit een deel van de mode cultuur.

Lees meer over emo kapsels.

4.20 / 5
4.20 - 45 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar