Een Rommelige Paardenstaart

Een paardenstaart is een kapsel die wij dagelijks maken omdat het makkelijk is om te maken en het ziet er leuk uit. De laatste tijd is het veel te zien op straat maar ook op de rode lopter. Kijk mee en zie hoe hij gedragen wordt. Een rommelige paardenstaart is geen nette strakke staart is. […]

Een paardenstaart is een kapsel die wij dagelijks maken omdat het makkelijk is om te maken en het ziet er leuk uit. De laatste tijd is het veel te zien op straat maar ook op de rode lopter. Kijk mee en zie hoe hij gedragen wordt.

Een rommelige paardenstaart is geen nette strakke staart is. De staart zelf mag lekker vol zijn. Het is de perfecte manier om je haar te doen deze zomer, want je haar zit gelijk uit je gezicht en het ziet er ook nog eens leuk uit.

trend: paardenstaart 2011

Hier een aantal celebs dat ook fan zijn van de rommelige paardenstaart:

trend: paardenstaart 2011

Hilary Duff

trend: paardenstaart 2011

Lindsay Lohan

trend: paardenstaart 2011

Kate Bosworth

trend: paardenstaart 2011

Eva Longoria

Tips:
Houd het eenvoudig en leuk. Maak je geen zorgen als het ziet er niet perfect uit.
Houd het rommelig en los. Het paardenstaar zal er beter uitzien.
Maak het mooi! Het moet  nogmaals niet perfect zijn maar moet rommelig en cool zijn.

Waarschuwingen

Krultangen zijn HOT. Brand jezelf  niet !!!!!

Wat heb je nodig:
Haar binders / Stropdassen
Krultang (optioneel)
Linten clips (optioneel)

Spray eerst een beetje haarlak in de onderkant van je haar en kneed het een beetje, zodat het wat voller wordt. Borstel nu de bovenkant van je haar naar de plek toe waar je de staart wilt hebben. Je kunt hem bijvoorbeeld ook met een scheiding dragen of de staart aan de zijkant van je hoofd doen. Zet nu het elastiekje vast en spray nog wat haarlak in de staart. Trek nu aan de bovenkant van je hoofd nog wat plukjes uit de staart, zodat het wat speelser wordt. Je paardenstaart in nu klaar!

Een Rommelige Paardenstaart
3.60 / 5
3.60 - 39 Votos

También te puede interesar