Een Pony Zelf Knippen

Een pony is heel leuk en geeft uw gezicht een heel ander look. Soms wordt een pony te lang en moet geknipt worden. Voor degene die het niet kan permeteren om telkens naar de kapper te gaan is dit artikel de oplossing voor u. Uw kunt zelf uw pony knippen. Haarkapsels.org gaat u leren om […]
Haarkapsels

Een pony is heel leuk en geeft uw gezicht een heel ander look. Soms wordt een pony te lang en moet geknipt worden. Voor degene die het niet kan permeteren om telkens naar de kapper te gaan is dit artikel de oplossing voor u. Uw kunt zelf uw pony knippen. Haarkapsels.org gaat u leren om een mooie pony te knippen.

Stap voor stap een pony knippen

  • Knip een pony altijd met droog haar.
  • Neem een symmetrische deel van uw haar en zet de rest van uw haar vast met een klem. U pakt vanaf het midden een punt, niet te ver naar boven, tot ongeveer het midden van uw wenkbrauwen. Deze kan u dan iets rond nemen of precies een driehoek.
  • Zet vervolgens de pony ook vast en neem dan een kleine deel van de te knippen pony die u net hebt afgescheiden van de rest van uw haar.
  • Knip met de punt van uw schaar en liever iets te lang de pony in de gewenste vorm. Laat de haren in de natuurlijke val op je gezicht zitten tijdens het knippen en trek er zeker niet aan. Voor een heel rechts pony kunt u een kam gebruiken.
  • Neem weer een deel van de rest van uw pony en zorg dat u de geknipte haren erdoor ziet, en knip de volgende lijn op dezelfde manier als de vorige.
  • Ga zo door tot u de hele pony hebt gehad.

Verschillende pony’s en haarknip tips


Dit is een lange pony die opzij gedragen wordt. Knip een pony altijd in de richting waar hij moet vallen.


Ook een schuine pony kan erg mooi zijn. Knip het met kleine laagjes tegelijk. Knip de eerste laag iets korter om de pony naar binnen te laten vallen.


Hier zien we de pony van Hillary Duff. De pony is iets langer aan de zijkanten. Knip eerst het midden en laat dan de rest erop aansluiten. Pas op dat je niet te ver naar de zijkant gaat.

Lijn een pony altijd goed af voor je hem knipt. Pak hem driehoekig of rond zoals hiernaast bij Hillary Duff goed te zien is. Gebruik een kapperschaar, die kan je bij de Hema of bij het Kruitvat al zeer goedkoop aanschaffen.

Bij Keira zien we een pony die expres niet aansluit aan de zijkant. Perfect bij haar gezichtsvorm. Neem altijd kleine afdelingen tijdens het knippen, knip nooit teveel haar tegelijk!

Een Pony Zelf Knippen
4.40 / 5
4.40 - 44 Votos

También te puede interesar