Donker Haar – Is het voor U?

Vrouwen met donker haar hebben een zeer diepe en mysterieuze look. Donker haar heeft een verleidelijke karakter door zijn glanzend, zijdeachtig en reflecterende eigenschappen. Donker haar kleuren zijn zeer geschikt voor middelgrote en donkere huidskleur. De sleutel  is om echte donker haar te hebben of glanzende donker haar of een .Er zijn vele fantastische vrouwen die lange, donkere lokken hebben maar er zijn ook veel vrouwen met natuurlijke blonde haar die een donkere tint hebben probeerd met prachtige resultaten.

Is donker haar voor u?

Wilt u uw haar donker maken maar denk niet dat u het niet kan? Denkt u dat zo een verandering te dramatisch is? Donker haar is leuk en effectief maar het is een grote verandering.

De voordelen van donker haar:

  • Donker haar ziet er zijdezacht, zacht, en glanzend uit.
  • Donker haar is makkelijk te onderhouden.
  • Donkere haar tinten zijn minder schadelijk.
  • U moet minder tijd doorbrengen in de kapsalon voor een donkerdere tint. Het is een eenvoudig proces.

De nadelen van donker haar:

  • Het is makkelijk om een donkerdere tint te plaatsen in uw haar maar het is niet zo makkelijk om het weg te halen.
  • U moet regelmatig naar u kapper omdat donkere kleur vervaagt heel snel.
  • Het kiezen van de juiste tint die bij u past lukt niet altijd.  Bijvoorbeeld, als u voor zwarte haar kiest maar u bent licht van kleur is de kans groot dat u op een spook zal lijken.

Donker haar en lichte ogen

Donker haar en lichte ogen komen bijna niet voor en daarom is het juist één van de zeven schoonheden: een brunette met blauwe ogen.

Tot slot, donker haar is leuk, effectief en een grote verandering. Maar als u nog steeds niet overtuigd is kunt u een semi-permanente proberen voor de eerste keer.  Natuurlijke donker haar is een gave van God. Donker haar moet goed verzorgd worden.