De Justin Bieber Kapsels

Hij is een sensatie en  veel tieners willen zijn kapsels hebben. Ja, ik heb het over Justin Bieber en de Bieber Kapsels. Ik dacht dat het een leuke idee zou zijn om de beste en bekendste kapsels van Justin Bieber op een rij te plaatsen. Hopelijke vinden alle tiener jongens die Justin Bieber fans zijn […]
Haarkapsels

Hij is een sensatie en  veel tieners willen zijn kapsels hebben. Ja, ik heb het over Justin Bieber en de Bieber Kapsels. Ik dacht dat het een leuke idee zou zijn om de beste en bekendste kapsels van Justin Bieber op een rij te plaatsen. Hopelijke vinden alle tiener jongens die Justin Bieber fans zijn dit ook leuk.

De Justin Bieber Fringe kapsel is heel makkelijk te krijgen. U kunt het zelf maken door de volgende stappen te volgen.

Om de Fringe look te krijgen moet je je haar korter knippen in de rug in langer aan de voorzijde met lange lagen in een hoek. Dit is nodig omdat je het haar moet kunnen duwen naar voren voor extra textuur en dikte. Het kapsel vereist heel steil haar zodat u niet geen extra tijd hoef te besteden  aan chemische rechttrekkende apparaturen. De zijkanten van het haar is in een meer gelaagde look, terwijl de voorkant lijkt op een kom kapsel.De Fringe look is een beetje prijzig. Het kost tussen de 175 dollars en de $750 dollars.De juiste tools en haarproducten zijn nodig voor de Bieber Kapsels. Een fohn is vereist.

Justin Bieber heeft momenteel een nieuw kapsel. Zal de nieuwe kapsel de oorzaak zijn voor het einde van het flippen  van zijn haar? De nieuwe look is staat Justin heel leuk maar kost hem ook veel. De  nieuwe Justin Bieber kapsel heeft choppier lagen in de voorzijde met een kortere lengte, het lijkt ook alsof hij veranderde de kant van zijn deel van de ene kant de andere.
Misschien is dit nog maar het begin van sommige bieber haarproducten die zijn handtekening stijl zal hebben voor al zijn fans op youtube.

4.00 / 5
4.00 - 40 Votos

También te puede interesar