De Faux-Hawk Haarsnit voor Mannen

Haarkapsels

De faux-hawk haarsnit is een versie van de hanenkam kapsels voor mannen. De opmerkelijke eigenschap van dit kapsel is dat het haar aan de zijkanten van het hoofd niet volledig geschoren is. Dit is wel het geval bij een echte hanenkam/Mohawk kapsel. Een voordeel van de faux-hawk haarsnit is dat je een beetje scherp kan gaan zonder te ver te gaan. Dit is wel afhankelijk van hoe lang of kort je haar is. De faux-hawk haarsnit wordt meestal gedragen door gebruik te maken van gel of wax om de langere haar op de bovenkan van je hooft omhoog te houden met de hoofdhuid. En als je te tegen het veranderen van je kapsel ben kan je het haar naar de zijkanten kammen. Voila, twee kapsels in een! Dit leuke kapsel is populair gemaakt door de voetbalster David Beckham.

Hij droeg de faux-hawk kapsel voor enkele jaren, en nu kunnen wij natuurlijk vele iteraties van het faux-hawk kapsel vinden in 2011. De faux-hawk haarsnit is een van de populairste kapsels vandaag  en zal dat ook in 2011 nog zijn. Dit kapsel wordt vaker bij sportmannen gezien.

De faux-hawk kapsel is niet alleen  een soort hanenkam zonder dat de zijkant  opgeschoren zijn maar het wordt typisch gedragen met kleine maar opvallende plukken in het midden en achterkant van het hoofd. Het is  korter dan de traditionele hanenkammen. Het is een kapsel waarbij een haarstrook over het midden van het hoofd langer is dan de rest van het haar en omhoog steekt.

Probeer een vande volgende kapsels en vraag je kapper om advies of neem een van deze foto’s mee. Zorg ervoor dat je dit combineert met bijpassende en stijlvolle mode voor mannen.

Indien je meer wil weten over de faux-hawk kapsel, klik hier.

3.60 / 5
3.60 - 55 Votos
Compartir en: Twittericono twitter Facebookicono facebook Pinteresticono pinterest

También te puede interesar