De Blake Kapsels

Eerst wilde iedereen het kapsel van Rachel uit Friends. Maar nu is het kapsel van Blake de nieuwste kapseltrend. Ze speelt in de populaire serie Gossipgirl. In Amerika staan ze in de rij voor een Blake Coupe. We delen de geheimpjes van de stylisten met jullie. Bekijk ook waarom  iedereen de kapsels van Blake wil. […]

Eerst wilde iedereen het kapsel van Rachel uit Friends. Maar nu is het kapsel van Blake de nieuwste kapseltrend. Ze speelt in de populaire serie Gossipgirl. In Amerika staan ze in de rij voor een Blake Coupe. We delen de geheimpjes van de stylisten met jullie. Bekijk ook waarom  iedereen de kapsels van Blake wil. Misschien is het wel wat voor jou.  De kapsels zijn vooral geschikt voor degenen die lang haar hebben. Het zijn prachtige kapsels en we vinden het niet raar dat dit de nieuwste kapseltrend is! Klik snel op lees meer.

GOSSIP GIRL IS DE NIEUWE HYPE IN AMERIKA.

Gossip Girl is een populaire serie waarin het verhaal wordt verteld van een groep 16-17 jarigen die opgroeien in de bovenklasse van New York. De serie wordt gezien als de opvolger van The O.C. en werd tevens door dezelfde makers gecreëerd. Het meest gewilde kapsel is de weelderige bos van Blake Lively. Haar echte naam is Serena van der Woodsen.

ZO KRIJG JE HET KAPSEL VAN BLAKE

Wil jij ook het Gossipgirl kapsel? Benieuwd hoe ze het voor elkaar krijgen om lang haar om te toveren in een weelderige Blake coupe? De haarstylist van Blake tipt om:

Zorg voor gezond, lang haar

Het kan even duren en voor de ongeduldige zijn extensions misschien de oplossing maar je hebt nu eenmaal lang haar nodig om mee te werken. En dan het liefst haar dat zo gezond mogelijk is. Laat dus regelmatig je puntjes bijknippen en let op met haarverf en permanent.

Haarmaskers te gebruiken

Dit kan het verschil uitmaken tussen schriel en weelderig haar.

Gebruik de krultang

Blaas je haar mooi in model en gebruik daarna de krultang met een zeer goede haarspray om enkele lokken te krullen.

De juiste haarproducten

Duur betekent af en toe wel beter en voor Blake worden er vooral veel producten gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt voor volume en glans.

Houd de kleur natuurlijk

Hoe witter een haartje is, des de minder glanst het. Zorg dus voor een warme kleur en je bent al halverwege.

3.70 / 5
3.70 - 35 Votos

También te puede interesar