Escrito por

Communie Kapsels voor Jongedames en Meisjes

Een van de meeste belangrijke dag in het leven van een jonge meisje is communie. Het is een dag vol met momenten die nooit meer teruggedraaid kunnen worden. Heet is een dag van veel kadootjes maar ook veel foto’s. Het is daarom heel belangrijk om de juiste kapsel uit te kiezen. Dit kan heel leuk zijn maar soms is het heel moeilijk. Ik heb de beste communie kapsels bij elkaar gezocht. Misschien zit er een leuk ideetje bij. De communie kapsels kunnen simpel zijn of juist heel gedetailleerd!

Een van de meeste succesvolle communie kapsel is een grote knot.  Het staat erg feestelijk voor jonge meijes en het kapsel is altijd geslaagd!

Een leuk en feestelijk idee is om echte bloemen te gebruiken.

Een opgestoken kapsel voor jonge meisjes is erg mooi door de leuke strik. Het is simpel om te maken en is heel erg leuk vooral bij dikke haar. Wilt u zelf een opgestoken communie kapsel maken? Klik hier.

Een andere leuke opgestoken communie kapsel is een opzij staart met half opgestoken krullen.

Een lange lint van een feestelijke stof is heel leuk in het kapsel van een communicant. Ook als gewoon feestkapsel voor kleine meisjes staat dit natuurlijk erg mooi.

Een leuke haarband of zelfs een tiara is ook een prachtige idee. Zo hoeft de communicant niet alle haar weg te stken wat meestal niet zo leuk is.

Een simpele staart aan de zijkant met een strik is ook een heel leuk idee als communie kapsel.

Opsteken en dan met bloemen en andere haar accessoires is mooi en feestelijk als communie kapsel. Natuurlijk is het ook mooi als bloemenmeisjes kapsel!

Een leuke hoed die bij de communie kleding past zal zeker mooi zijn ook op de foto’s. Het geeft de gezicht een heel mooie and andere look.

Meisjes met krullen hebben vaak al van zichzelf erg mooie haren om als feestkapsel te dragen. Laat het half vaststeken voor een feestelijk effect.