2012 Bob Kapsels voor Vrouwen

Introductie Voordat we met de bob kapels van 2012 beginnen wil ik terug naar de geschiedenis van de bob kapsel. De bob kapsel veel werd door mannen en vrouwen gedragen tjidens de Wereldoorlog 1. Tjidens deze periode werd lange bob kapsels meergedragen. Zde beroemde danser irene Castle is bekend voor her invoeren van de eerste […]

Lange Bob

Lange Bob

Introductie

Voordat we met de bob kapels van 2012 beginnen wil ik terug naar de geschiedenis van de bob kapsel. De bob kapsel veel werd door mannen en vrouwen gedragen tjidens de Wereldoorlog 1. Tjidens deze periode werd lange bob kapsels meergedragen. Zde beroemde danser irene Castle is bekend voor her invoeren van de eerste type bob kasteel en werd door de film sterren Louise Brooks en Colleen moore gevolgd in het jaar 1912. In 2012 is de bob kapsel een honderd jaar bekend als een geaceepteerde kapsel in de samenleving. Kan je voorstellen? Een honderd jaar? En het wordt toch gedragen door vrouwen van alle leeftijden – jong en oud.

De Bob kapsels voor het jaar 2012 zijn ge improviseerd en geevolueerd uit de verschillende bestaande bob kapsels. Eev van de voordelen van de bob kapsel is dat he veelzijdig is. Veel haar producten zijn niet nodig voor het stijlen van een bob kapsel. Alleen shampoo is nodig. Na het wassen van uw haar met shampoo kunt us het gewoon uitblazen tot dat het droog wordt en het daarna recht definieren. De bob kapsels passen bij alle gezichtsvormen. Veel beroemdheden dragen de bob kapsels zoals Gwen Stefani en Posh Spice.

Er zijn veel verschillende bob kapsels. Hieronder vindt u de populairste bob kapsels.

De korte Bob Bob/Blunt

De korte bob is de meest bekendste bob kapsel en kan vergelijkt worden met het alfabet. Hij kan in verschillende vormen worden ingesteld. Het kan gestijld worden door het te fohnen als het nat is. U kunt altijk chique eruit zien met een korte bob. Het kan in verschillende manieren gestijld worden. Het kammen van de randen van uw bob op uw voorhoofd kan heel leuk zijn. De beroemde popster, Madonna heeft een korte bob gedragen tijdens de eerste jaren van haar beroemdheid.

Lange Bob

Lange Bob

De lange bob is geintroduceert in de jaren 1960. Hij brengt aan het jaar 2012. Ze zijn perfect voor vrouwen die lange haar hebben maar zijn op zoek naar een simpel kapsel die niet te veel zorg vraagt. Uw lange bob kapsel moet minimale lagen hebben en het moet niet te veel over de shouder zijn. Een hoofddeksel dragen met uw lange bob is ook heel leuk. Beroemde dragers van de lange bob waren Joan Crawford, Truus van Aalten en Clara Bow.

De asymmetrische Bob

De asymmetrische bob wordt veel gedragen door vrouwen vandaag en zal veel gedragen worden in 2012. Zachte lagen worden toegevoegd aan een hoek van de achterkant om uw gezicht een verfijnd look te geven.

Hoek Bob De hoek bob

De hoek bob staat ook beken als de scherp bob en is een vorm van de asymmetrische bob. U kunt kiezen voor een dramatische hoek bob. Victoria Beckham is heel beken voor de hoek bob. Hoek Bob kapsels is voor rond en middellange kapsels voor fijn haar. Het geeft een dunner uitstraling op het gezicht. Bob kapsels met pony geven een volledig verschillende blik op je gezicht. Bob kapsels met een van deze stijlen is goen om haar van middelgrote lengte te temmen.

De omgekeerde Bob

De omgekeerde bob is perfect voor meisjes met zijdeachtig haar. De gelaagde bob kapsel kan een zeer veelzijdige look zijn. Misschien is dit de reden waarom zoveel grote beroemdheden kiest voor de sportieve leuke gelaagde bobs: je kunt heel veel verschillende looks te bereiken met eenvoudige styling. Als u verveel van de uniforme bobs kunt u kiezen voor een gelaagde bob in 2012. De gelaagde bob worden vaker gesneden met pony’s en zijn meestal casueel. Bob kapsels in 2012 zullen heel variant zijn. Kies een bob kapsel die past bij uw gezichtsvorm.

Image 1: www.newhairstyles.org

Image 2: www.kapsels.net

Image 3: www.worldhairsytles.com

4.40 / 5
4.40 - 34 Votos

También te puede interesar