2011 Winter Kapsels

Je draagt je kapsel het liefst op één bepaalde manier. Maar het is ook leuk om zo nu en dan eens te variëren met je kapsel! Variëren met je kapsel kan met de laatste kapseltrend! Tenminste, als je kapper zich houdt aan de nieuwe kapseltrends van najaar/winter trends van 2011 – flex. Wanneer je op sollicitatiegesprek […]

Je draagt je kapsel het liefst op één bepaalde manier. Maar het is ook leuk om zo nu en dan eens te variëren met je kapsel! Variëren met je kapsel kan met de laatste kapseltrend! Tenminste, als je kapper zich houdt aan de nieuwe kapseltrends van najaar/winter trends van 2011 – flex.

Wanneer je op sollicitatiegesprek gaat, heb je hoogstwaarschijnlijk een ander kapsel dan het kapsel wat je styled wanneer je op stap gaat. Het is dus fijn wanneer je kapper een kapsel knipt waar je meerdere kanten mee op kunt. Het liefst op die manier dat je kapsel binnen no-time gestyled is. De laatste kapseltrends die zijn samengesteld door de kapperssite geeft je deze mogelijkheid!De kapsels van de laatste trends hebben aardig wat contrast. Daarom worden de kleuren voor je kapsel vrij rustig gehouden. Door de kapsel kleuren op een speciale manier te verwerken zorgt het er voor dat je meer diepte in je kapsel krijgt. In principe wordt er voor de winter van 2010/2011 het hele kleurenpalet gebruikt. Je kunt met een blond kapsel en een diepbruin kapsel tot nog donkerder kapsel terecht. Wanneer je zelf niet weet welke kleur je je kapsel moet geven zal je kapper je een goed advies kunnen geven!

Kijk maar eens bij de leuke kapsels die we voor jou geselecteerd hebben! Gebruik de foto’s voor inspiratie en ga er mee naar je kapper wanneer er een leuk kapsel voor je tussen zit. Superleuk!

4.90 / 5
4.90 - 39 Votos

También te puede interesar