2011 Kindje Kapsels

U heeft een mooie baby meisje en het is tijd voor haar eerste knipbeurt. Dit is een belangrijke stap in haar overgang van kindje tot  peuter. Uw persoonlijke voorkeuren en de lengte van haar haar zullen bepaalend zijn voor de juiste kapsel. Sommige meisjes hebben veel maar andere hebben niet zo veel haar. Opzoek naar […]
Haarkapsels

U heeft een mooie baby meisje en het is tijd voor haar eerste knipbeurt. Dit is een belangrijke stap in haar overgang van kindje tot  peuter. Uw persoonlijke voorkeuren en de lengte van haar haar zullen bepaalend zijn voor de juiste kapsel. Sommige meisjes hebben veel maar andere hebben niet zo veel haar.

Opzoek naar leuke kapsels voor uw baby meisje voor het jaar 2011?

Pixie Bob

Een pixie bob is de kortste vorm van een bob. De lengte van haar haar zou net onder haar oorlellen moeten zijn.  Een pixie bob met een pony is heel erg schattig. Bob kapsels zijn vaak gekruld om volheid te creëren maar u kunt het ook glad laten of u kunt het stijlen met kleine vlechten. Dit zijn allemaal leuke ideen voor een pixie bob voor uw schattige dochter.

Lang en krullend

Er zijn mooie lange en krullende kapsels voor uw baby dochter..

Als uw dochter heeft van nature krullend haar, kunt u alleen maar geven haar een trim in plaats van af te snijden die prachtige sluizen. Echter, als haar haar lang is en recht je kunt ook trim haar haar en het gebruik van spons krulspelden om mooie krullen te creëren. Dit kapsel is zeer veelzijdig, want je kunt haar haar zetten in vlechten of een staart.

Als uw dochter natuurlijke krullende haar heeft moet u haar prachtige krullen niet afsnijden. Maar als zij lange, gladde haar heeft kunt u een spons krulspelden gebruiken om mooie krullen te maken. Krullende haar is zeel veelzijdig. U kunt haar haar vlechten of in een staart zetten.

Kort en Zoet

U wilt het haar van uw dochtertje niet scheren. Een korte kapsel is niet geschoren. Het moet juist genoeg zijn voor kleine barettes.

Een kort kapsel zou de perfecte look zijn voor uw meisje. Deze look is ideaal voor een kind met fijne dunne haar. Als uw dochter weinig haar heeft, kunt u een kort kapsel te kiezen. Als uw dochter binnen een peuter wordt gaat ze beginnen te spelen in de modder. Een kort kapsel is perfect voor deze fase van haar leven omdat het haar uit haar gezicht blijft.  Kies een kapsel die kort geknipt is aan alle kanten.  Dit kapsel lijkt waarschijnlijk op een jongen kapsel maar het is heel erg schattig op een baby meisje.

Meer leuke kinder kapsels zijn hier te vinden.

También te puede interesar