Escrito por

Vrouwen kapsels 2011

Kapsels 2011 zijn gespot!

Het is echt een uitdaging om het perfecte Kapsels te kiezen voor 2011 vooral wanneer u op zoek bent naar iets trendy. Echter zijn de nieuwe kapsels van 2011 heel diverse. Dit maakt het niet altijd mogelijk de perfect kapsel te vinden die u gelaatstrekken en karakter wijst. Een kijkje op de catwalks laat ons zien wat de heetste kapsel trends zijn van het jaar. Hieruit kunt u de beste kapels kiezen voor het jaar 2011 die bij u past.

De natte look, zachte golven en rommelige knotten zijn onder andere  een paar van de hete kapsels van 2011 maar twee van de meest bekende kapsels van het jaar 2011 zijn de klassieke paardenstaart kapsel en de volume kapsels.

Paardenstaarten kapsels 2011

De klassieke en tijdloze paardenstaart haar kapsel is terug in 2011. In alle mogelijke versies van laag, aan de ene kant, en zelfs in een andere kleur dan die van je haar. U kunt kiezen voor een nette en ernstige look met een gladde zijscheiding zoals Stella McCartney. Of u kunt kiezen voor een meer rommelige versie .

Paardenstaarten zullen er altijd goed uitzien. In feite zal er nooit een einde komen aan een van de meeste populaire kapsels. Dit zal ook niet gebeuren in 2011. De paardenstaarten kapsels zijn laag in onderhoud. De paardenstaart is een veelzijdig kapsel in 2011, er zijn zoveel verschillende manieren om een staart kapsel te stijlen, ongeacht uw haartype.

Volume kapsels 2011

Bij de kapsels 2011 is uw haar touperen eigenlijk altijd eenvoudig en snel. Het is een makkelijke manier om volume te krijgen en het is een goede basis om je haar bijvoorbeeld op te steken in een retro stijl. Het kan gedaan worden op dik haar. Ook bij dun haar zorgt het voor een extravagante uitstraling. Het is zelfs erg mooi bij krulhaar.

We hebben gespot bij Rochas, Nina Ricci, Roberto Cavalli, Oscar de la Renta, Mulberry, Vivienne Westwood, Chanel, of Christian Dior.