10 Stoere Mannenkapsels

Ook op het gebied van mannenkapsels zien we natuurlijk verschillende trends. Over het algemeen is het kiezen van een kapsel voor een man wat makkelijker dan voor een vrouw. Dit kan natuurlijk ook gedeeltelijk komen door het feit dat veel mannen relatief weinig aandacht besteden aan hun kapsels. De meeste mannen hebben niet door hoe […]
Haarkapsels

Ook op het gebied van mannenkapsels zien we natuurlijk verschillende trends. Over het algemeen is het kiezen van een kapsel voor een man wat makkelijker dan voor een vrouw. Dit kan natuurlijk ook gedeeltelijk komen door het feit dat veel mannen relatief weinig aandacht besteden aan hun kapsels. De meeste mannen hebben niet door hoe een leuk kapsel kan zorgen voor een interessante uitstraling. Voor hun is het ook niet duidelijk dat een minder leuk kapsel hun gedrag en kleding minder effectief kan maken.

Wat ik veel heb opgemerkt is dat vele mannen kiezen een stoere kapsel maar de meeste mensen weten niet precies wat een stoere is.

Hieronder vindt u de 10 stoerste mannenkapsels.

Een stoer kapsel is mogelijk met kort haar maar ook met wat langere haar. Het gaat er eigenlijk meer om met welk kapsel een man goed voelt: een kapsel die stoerheid en zelfvertrouwen uit straalt!

Veel vrouwen houden van opgeschoren kapsels bij mannen. Als een man kaal begint te worden kan dit een goede oplossing zijn. Het laat ons vrouwen zien dat een beetje haarverlies een man’s zelfvertrouwen niet ondermijnt. Dan is hij sterk en dat is stoer!

Langere kapsels kunnen bij de juiste man erg oempf zijn. Het is wel belangrijk dat het niet te lang is. Het is niet leuk als een man van de achterkant lijkt op een vrouw. De combinatie van korte en lange haren geeft meteen een leuke uitstraling.

Een modern kapsel kan een man met een gevoelige uitstraling net die extra edge geven. Creer altijd een mooie structuur in je haar met een beetje gel en/of wax. Niet zo stoer maar toch! Verzorg jezelf goed. Dat vinden wij aantrekkelijk.

Het is goed om goed uit te zien maar het is beter om goed te voelen. Het kapsel is slechts een hulpmiddel.

10 Stoere Mannenkapsels
3.80 / 5
3.80 - 39 Votos

También te puede interesar